Friday 25 July 2014

Stuffed mushrooms / Champiñones rellenos

I love mushrooms and I am always looking for different ways to cook them.
I bought these beautiful Brown Mushrooms at the farmers market
Look at these beauties.



 A few nights ago I tried a different way to stuff them, I used a Julia Child's recipe and they turned out Amazing!!.

Here is the recipe:

What you need:



For the mushrooms:

A shallow, light buttered roasting pan
6 mushrooms, stems removed
Aprox 2 tbsp of butter (it is french cooking so of course butter)
Salt and pepper

For the filling:

3 tbsp finely minced  shallots or onions
2 tbsp melted butter
1 tbsp oil
3 tbsp, finely minced green onions or chives
Stems from the mushrooms caps, finely minced.
1/4 cup of port wine (optional)
3 tbsp fine, dry breadcrumbs.
1/4 cup of grated parmesan cheese
1/4 cup of any other strong cheese like aged cheddar, swiss or  anything you like.
4 tbsp minced parsley
1/2 tsp of tarragon
Salt and pepper
3 tbsp Heavy Cream

3 tbsp parmesan cheese for topping
2 tbsp melted butter for topping

What to do with it:

Preheat oven to 375 F.
Brush the mushrooms caps with melted butter. Place them, hollow-side up, in the roasting pan. Sprinkle lightly with salt and pepper and put aside.



In a pan, sauté the onions in butter and oil for 3 to 4 minutes without browning.


Then add the green onions or chives and mushrooms stems, sauté for about 1 minute.













Add the port  (if using) and boil it down rapidly until it has almost entirely evaporated and removed from heat.





In a separate bowl mix in the breadcrumbs, cheeses, parley, tarragon and seasoning. A spoonful at a time, blend in just enough cream to moisten the mixture but keep it sufficiently stiff to hold its shape in a spoon, add more if necessary and check for seasoning. When mixed, add to the onion and port mixture and mix well.




Fill the mushroom caps with the stuffing. Top each with a pinch of parmesan cheese and drops of melted butter.




 Bake for 15 to 20 minutes, or until caps are tender and stuffing has browned lightly on top.

Serve immediately.


Buen Provecho!!!
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Yo adoro los champiñones y siempre estoy buscando nuevas maneras de prepararlos.
Compré estos Champiñones marrones en el mercado publico.
Mira que belleza:





Hace unos días probe una nueva manera de rellenarlos, usé una receta de Julia Childs y quedaron buenísimos!!.
Acá esta la receta:




Para los champiñones:
Un plato para hornear ligeramente engrasado con mantequilla.
6 champiñones.
Aprox. 2 cucharadas de mantequilla
Sal y pimienta

Para el relleno:
3 cucharadas de cebolla finamente picada.
2 cucharadas de mantequilla derretida
1 cucharada d aceite vegetal
3 cucharadas de cebollin finamente picado
Los tallos de los champiñones finamente picados
1/4 taza de Oporto (opcional)
3 cucharadas de pan rallado
1/4 taza de queso parmesano
1/4 taza de otro tipo de queso fuerte como suizo.
4 cucharadas de perejil picado
1/2 cucharadita de estragón
Sal y pimienta
3 cucharadas de crema de leche de minimo 30% de grasa

Que hacer con esto:

Calentar el horno a 375F.
Con una brocha de cocina y la mantequilla derretida,  enmantequillar los champiñones ligeramente. Ponerlos en el plato para hornear con el hueco hacia arriba. Rociar con un poquito de sal y pimienta y poner aparte.


En una sartén, sofreír la cebolla en mantequilla y aceite por 3 a 4 minutos sin que se doren.



Luego agregar a la sartén el cebollin  y los tallos.

















Agregar el Oporto (si se va a usar) y dejarlo hervir rapidamente hasta que este casi todo evaporado y luego remover del calor.




En un bol aparte, mezclar el pan rallado, quesos, perejil, estragón y sazonamiento.
Agregar la crema poco a poco, una cucharada a la vez hasta que  cuando agarres la mezcla con una cuchara,  no pierda la forma. Luego agregar la mezcla con el oporto y mezclar bien.


Rellenar los champiñones con la mezcla. espolvorear con un poquito de queso parmesano y unas gotas de mantequilla derretida.




Hornear por 15 a 20 minutos o hasta que los champiñones estén suaves y el relleno este dorado por encima. Servir inmediatamente.

Buen Provecho!!!


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